Helaas is er commotie ontstaan omdat het niet mogelijk was om op Wedstrijden Zuid in prestatieklasse 5 te starten. Dit heeft ons als organisatie een beetje overvallen. We hebben in grote lijnen dezelfde strategie gehanteerd als afgelopen jaar en dit ook begin dit jaar gepubliceerd op onze eigen website en in het verenigingsblad IJslandse Paarden. Klaarblijkelijk is dit niet bij alle deelnemers aangekomen. Wij begrijpen dat het teleurstellend is om op het laatste moment geconfronteerd te worden met een drempel die voorafgaand aan Wedstrijden Zuid moet zijn verreden.

Om hieraan tegemoet te komen hebben we besloten om voor dit jaar de drempel los te laten en de wedstrijd ook open te stellen voor prestatieklasse 5. Dit betekent wel dat we de limiet van 225 strak gaan hanteren en dat mensen die zich inschrijven na de 225 deelnemers op een wachtlijst geplaatst zullen worden. Ook houden we de mogelijkheid open om met meer deelnemers in de baan te gaan rijden (ook in de sportklasse B) en eventuele kleine finales niet uit te schrijven.

De mensen die zich al ingeschreven hebben blijven gewoon ingeschreven staan. Als je je om of bij wilt schrijven kan je dit doen door een mail te sturen naar info@wedstrijdenzuid.nl.


De organisatie