Gisteravond hebben we na de proeven nog even gereden op de losrijbaan om de spanning (voor zowel paard als voor mijzelf) kwijt te raken. Dat is prima gelukt.

Na een kort feestje in de feesttent zijn we toch maar vroeg naar bed gegaan, ik moest immers om 8.15 al op mijn paard zitten. De Hollandse zomernachten blijken toch kouder te zijn dat ik had verwacht en onze tent blijkt minder goed te isoleren dan een huis, dus de nachtrust was niet even fijn als ik gehoopt had.

Vanochtend was het dan zo ver, de V5. De spanning vooraf was erger dan tijdens de proef, dus we hebben fijn kunnen rijden! Ik werd 11e, dus net geen B-finale, maar ik ben super tevreden!

Inmiddels is het alweer 11.00 geweest. Straks nog gezellig wat proeven kijken, mijn protocol ophalen en plannen wanneer en hoe we straks weer afscheid gaan nemen van Zuid.

Helaas geen foto’s vandaag. De telefoon blijkt het toch minder lang vol te houden op een batterijlading dan gehoopt!

Groetjes, Anne