Voor het eerst dit weekend scheen de zon en dat in combinatie met een heerlijke Zuid-BBQ-maaltijd. De zaterdagavond kon al niet meer stuk! Na de BBQ hebben we het weekend (bijna) afgesloten met een feestje. Ontzettend gezellig en ook hier weer veel mensen gesproken. Maar de echte afsluiter is vandaag, de finales!

Helaas ziet de zon het vandaag nog niet echt zitten maar dat mag de pret niet drukken. We vielen in, in de spectaculaire T2-finale waar ik mijn vriend (die het als niet-paardenman heel het weekend vol heeft gehouden) vol bewondering naar hebben gekeken. Na de T1 besloten wij terug te gaan naar ‘ons kampje’ om mijn dagboekje te typen en de boel op te gaan ruimen.

Mijn eerste keer Zuid was een ervaring die ik niet meer ga vergeten. Koude nachten, veel gezelligheid, mooie wedstrijden en natuurlijk die keer dat ik bíjna in de B-finale terecht kwam. Ik kan jullie nu al vertellen dat ik volgend jaar rond deze tijd gewoon weer in mijn kampje naast mijn pony met een drankje in mijn hand zit te genieten van Zuid!

Tot Ziens, Tot Zuid,

Anne

Op 0,04 punten nét geen B-finale. Toch verschrikkelijk trots op onze resultaten voor een eerste keer Zuid.

Ook paard begint te wennen aan Zuid.

De prijsuitreiking van de T2 met een enthousiast publiek en trotse ruiters met super resultaten.