Lekker eten op Zuid

Ook dit jaar kun je op het terras met uitzicht op de baan (en in de tent) heerlijk genieten van al het lekkers dat door onze vrijwilligers verzorgd wordt.

Donderdag

Bij aankomst donderdagmiddag is de bar open voor de eerste verfrissingen. Ook het frietkot heeft de luiken open. Het frietkot heeft een ruim assortiment, waaronder diverse vegetarische snacks.

Wedstrijddagen

Ontbijt

Iedere morgen is er een uitgebreid ontbijtbuffet. Je kan een ontbijt naar eigen wens samenstellen. De keuze is groot: broodjes, croissants, roerbak eieren, gekookte eieren, muesli en nog veel meer.

Lunch en meer

Later op de dag gaat de broodjesbar open, waar versgebakken (stok)broodjes met beleg naar keuze te bestellen zijn.

Diner

Vrijdagavond hebben we de keuze uit twee hoofdgerechten. Voor de vegetariërs en andere liefhebbers is dit een heerlijk Indiase maaltijd met Dal, Raitha en gekruide eieren. De andere keuze bestaat uit gemarineerde kip met satésaus. Bij beide hoofdgerechten wordt rijst en salade geserveerd. Ook een nagerecht ontbreekt niet.

Zaterdagavond is traditiegetrouw barbecue-avond. Met diverse soorten vlees, vis, vegetarische hapjes, salades, stokbrood, sausjes, fruit, etc. Er is genoeg voor iedereen, toch is het fijn als iedereen de eerste keer niet teveel opschept voor de doorloop. Je kan zo vaak terugkomen als je wilt. De saladebar is volledig vegetarisch, dus voor iedereen geschikt.

Maaltijdbonnen

Maaltijdbonnen zijn verkrijgbaar bij het secretariaat en worden dagelijks verkocht tot 16.00 uur. Natuurlijk hebben wij weer een aanbieding. Bij aanschaf van twee maaltijdbonnen en drie ontbijtbonnen krijg je één ontbijtbon gratis.