Nieuws

Dit weekend was het weekend van Wedstrijden Zuid | NK 2020. Het leven liep anders en wij missen alle bedrijvigheid, inzet, paarden en vooral: jullie!

Maar niet getreurd, we hebben iets om naar uit te kijken. De data voor Wedstrijden Zuid | NK 2021 zijn bekend. Dus zet NU in je agenda: 9 tot en met 11 juli 2021, bij ons op De Breidablik in Oirschot.

Tot ziens, tot Zuid!


Het is een feit, de corona-maatregelen hebben ook Wedstrijden Zuid getroffen. Natuurlijk is het aflasten van Wedstrijden Zuid dit jaar ondergeschikt aan alle perikelen die in de wereld gaande zijn. Toch is het jammer, vooral dat we elkaar even niet kunnen zien, laat staan op Zuidse wijze begroeten.

Het is niet anders, we slaan een jaartje over. Hopelijk is iedereen in goede gezondheid en kunnen we volgend jaar – als alles het toelaat – een spetterend Zuid organiseren.

Voor nu geen “Tot Ziens, tot Zuid!”, maar “Pas goed op jezelf en elkaar, en hopelijk tot snel!”

Team Wedstrijden Zuid


Foto Nick van Dijk

Gelukkig nieuw jaar!

Nog 198 dagen tot de start van Wedstrijden Zuid. En goed nieuws, dit jaar zijn we naast het altijd sportieve en oergezellige Wedstrijden Zuid ook de NK. Tijd om te starten met trainen, we wensen iedereen een fijn 2020 en veel succes!


Het jaar is nog niet voorbij maar wij kijken alweer vooruit naar het volgende sportjaar. En we hebben goed nieuws, de data voor Wedstrijden Zuid 2020 zijn bekend. Op vrijdag 17, zaterdag 18 en zondag 19 juli 2020 staat Stoeterij De Breidablik en het team van Wedstrijden Zuid weer klaar voor een weekend vol sport en gezelligheid. Zet de data in de agenda, zodat je niets hoeft te missen. Het programma en ook de aanvangstijden op vrijdag 17 juli worden later bekendgemaakt. Tot ziens, tot Zuid!


Foto Nick van Dijk
Het was een prachtig en sportief weekend! Met een verkoelend briesje is Wedstrijden Zuid 2019 nu tot een einde gekomen.

Het aangepaste rooster wegens de hoge temperaturen was een goede keuze en zorgde voor een weekend vol sport op uitzonderlijke tijdstippen. We sluiten deze Wedstrijden Zuid graag af door iedereen hartelijk te danken voor hun grote inzet en hulp: ruiters, paarden, grooms, publiek, juryleden, catering, sponsors, standhouders, vrijwilligers, bestuur, buren, familie, vrienden… hopelijk zijn we niemand vergeten! Dankzij jullie is Wedstrijden Zuid weer succesvol verlopen.

Bedankt, tot volgend jaar, tot ziens, tot Zuid!


Wedstrijden Zuid Wedstrijden Zuidmenu

NK 2014

NK 2013

NK 2012

NK 2011

NK 2010

NK 2009

NK 2008

2006 Open

NK 2005

NK 2004

NK 2003

2003 Sport

WZ 2015

WZ 2016