Zaterdagochtend. Het is grijs, koud en er zijn her en der wat druppels gevallen. Niet optimaal dus maar we laten ons niet doen!

Gister was de töltdag. Ik was tevreden over Kolka, ze heeft het super braaf gedaan in de ochtend. De lunch was heel gezellig. In Kamp Kerkhoven waren er verse broodjes met vanalles, inclusief een live-diner show.

Na de lunch heb ik me even teruggetrokken. Muziekje aan, even liggen en tot rust komen om daarna met Eydir te vlammen over de baan. Helaas dacht Eydir hier net even iets anders over en ging het dus niet volgens plan. Het kan niet altijd feest zijn. Er was dus genoeg ruimte voor verbetering! Voor de volgende keer.

In de middag lekker langs de telgangbaan gaan liggen en genoten! Zonnetje er bij, vliegende paarden… Dat doet de teleurstelling van de tölt een beetje verzachten. Na dat heerlijk zonnig half uurtje was het aanschuiven aan het diner. Heerlijk gegeten! Complimenten voor de chef.

Rozig van de zon en moe van de dag ben ik gaan douchen, inclusief livemuziek: dat is gezellig! Na heel even te kletsen bij de grote tent m’n bed opgezocht en bijna direct in slaap gevallen. Denk dat ik moe was :-)

Deze ochtend was het om acht uur al tijd voor de V5, respect voor die mensen. Zo vroeg je proef rijden. Veel mensen moeten vandaag hun gangenproef, suc6 alvast! Ik ga vandaag nog een keer proberen dan eindelijk die fel begeerde drempel in de V2 te halen. Ik voel dat het er in zit dus wij, Eydir en ik, gaan er alles aan doen om het er uit te persen ;-)

Laten we hopen dat de zon nog lekker gaat schijnen en het een heerlijke succesvolle dag voor iedereen word. Vanavond is het feest in de tent, iedereen is welkom!

Tot morgen!

Ey∂ir op de Zuidposter 2010