De onvermijdelijke laatste dag is aangebroken. Het begon vanochtend wat bewolkt, maar inmiddels schijnt de zon weer volop. Gisteravond heerlijk gegeten en daarna genoten van wederom een gezellige liveband. Het is niet heel laat geworden, maar laat genoeg om vanochtend toch wel enige moeite te hebben met het opstaan.

Vanochtend eerst gezorgd voor de paarden, vervolgens alvast wat inpakwerk gedaan en de tent afgebroken. Omdat er vandaag geen finale op ons programma stond, mochten wij genieten van de finales van anderen. Tussentijds konden wij het prikweitje van de paarden opschuiven omdat er ruimte was gekomen. Dankbaar maakten de paarden gebruik van het verse gras.

Nu nog even finales kijken en dan gaan we kalmpjes aan de prikwei opdoeken en de paarden inladen. Thuis alles weer uitpakken en de paarden verzorgen, daarna mogen wij heerlijk uitgezakt op de bank hangen. De paarden zijn moe maar voldaan en wij ook! Nu wordt het weer een heel jaar wachten op de volgende editie van Wedstrijden Zuid.

Alle mensen die dit evenement mogelijk hebben gemaakt: bedankt!

Manon

De anonieme groom…